Salmer på CD og noder

I februar 2022 lavede Anne Marie Eriksen melodi til salmen, som efter moden overvejelse har fået titlen “I hele verdens menighed”. Her er indspillet under en anden titel. Tryk “SHOW MORE” for at se teksten.

Natalia Jespersen har i november 2020 lavet melodi til salmen “Alting højnes af dit nærvær”.

Natalia Jespersen har i november 2020 også lavet melodi til salmen “Jeg ved, jeg har vundet”. Tryk her for at se noden: jegvedjegharvundet

Interview fra Litteradio 22. april 2019.

I december 2018 lavede Anders Krintel melodi til salmen “Nu tænder Gud det første lys” Hør her: http://ropro.dk/NutænderGud.mp3?fbclid=IwAR00yqqWhF9T5DB864RkXzSgCpDJhBaR4OjUAbxJHp5Y2dFDt2KH0EHqHt0

Et større udvalg af Anne Marie Eriksens mere end 50 melodier til mine salmer er i november 2018 gjort tilgængelige som tekst, node og lydfil på siden: https://ameordnoder.net/2018/12/11/rie-lars-et-samarbejde-omkring-salmer/

I november 2018 lavede Steen Sonne melodi til salmen “Se nu lander i det høje”. Se her: https://kirkenigyngen.net/2019/04/07/se-nu-lander-i-det-hoje/

I januar 2018 udkom samlingen “Hører du det tavse” digitalt. Salmerne her er en blandet buket med mit gamle hit “Hører du det tavse”, der har fået sin tredie melodi, som titelnummer. “Ond er den sjæl” er en protestsalme skrevet op mod en alt for god salme med samtiden for sig. Salmen, der bare hedder “Esajas” er en gendigtning af kap. 11, 6-10 hos samme. “Nu vågner vi årle og silde” er en meditation over Thorvaldsens figurer af de tre gratier og Rudolph Tegners danserindebrønd. “Det vinter var” er en natursalme, der visualiserer sig ind i vandringen på søen. “Jeg har det kun på anden hånd” er en tykmavet nytårssang med en elegant melodi. “Selv her hvor alting flyder” er en moderne martyrsalme. “En aften så mørk” er en poetisk vandring, der ender som en hyldest til Harald Blåtand, som gjorde danerne kristne. Den sidste salme “En sædemand” er skrevet med afsæt i Peter Brandes’ motiv “Kibbutz sædemand”. Deraf kommer den ubestemte form.

Salmerne kan høres og downloades gratis her:
https://www.vhstudio.rocks/anne-marie-eriksen

Fra august 2017 kan salmen “Gud lod søvnen sænke sig”, som blev sorteret fra til den fysiske CD “Jesu legeme” 2016, ligesom de øvrige ni salmer på skiven høres på Soundcloud.

I august 2016 udkom CD’en og nodehæftet “Jesu legeme” med Anne Marie Eriksens melodier til ni salmer af Lars Hougaard Clausen. Begge dele kan købes ved henvendelse til Anne Marie Eriksen: annemarieeriksen@yahoo.dk

Salmerne kan også høres på nettet:
https://soundcloud.com/anne-marie-eriksen/sets/englevinger

I Aarhus Festuge, september 2015 gav Anne Marie Eriksen koncert med salmer og egne sange på Ambassaden. De første ti minutter af koncerten var viet salmer af Lars Hougaard Clausen. ANTV var på pletten. Hør hele koncerten her.

I juli 2015 fik “Sommersalme” melodi af Anders Krintel. Se tekst og nodeark og hør salmen her.

I juni 2015 udkom “Tusind tusindfryd”, som er Anne Marie Eriksens tredie CD med egne kompositioner til salmer af Lars Hougaard Clausen. CD med læsevenligt teksthæfte koster 98 kr plus porto og kan købes ved henvendelse til Anne Marie Eriksen: annemarieeriksen@yahoo.dk

11411601_10152934635837951_6220605244041898639_o

Salmerne kan også høres på nettet:

I januar 2015 er udkommet et nodehæfte “Løven er min hyrde” med 10 salmer af Lars Hougaard Clausen sat i musik af Anne Marie Eriksen. Se og hør to salmer fra receptionen i Møllevangskirken, Århus her:

En af hæftets tekster, “Der går en snak” er trykt som ugens digt i Kristeligt Dagblad 4. februar 2015. Se her. Se omtale af hæftet i PO-bladet her (s. 17):

Nodehæftet koster 100 kr plus porto og kan købes ved henvendelse til Anne Marie Eriksen: annemarieeriksen@yahoo.dk

I 2012 udkom med økonomisk støtte fra Dansk Musiker Forbund CD´en “Se de fine dråber” med 11 salmer af Lars Hougaard Clausen sat i musik og fortolket af Anne Marie Eriksen. Udgivelsen blev fulgt op af et interview i Kristeligt Dagblad med særligt henblik på inspirationen til salmerne. Interviewet kan læses her. Hør CD´en “Se de fine dråber” i sin helhed her.

Bestil CD her.

I 2011 udkom CD´en “Gid Gud din dag må ske” med 10 salmer af Lars Hougaard Clausen sat i musik af Anne Marie Eriksen, som synger til eget akkompagnement på klaver. Se anmeldelse i Udfordingen her. Udgivelsen blev fulgt op af et interview i Kristeligt Dagblad, som kan læses her. Hør salmer fra CD´en “Gid Gud din dag må ske” her.

Bestil CD her.

I 2010 indspillede Anne Marie Eriksen 6 salmer og sange af Lars Hougaard Clausen med melodier af Jan Erik Hansen. Komponisten medvirker selv på klaver og Lisbeth Godtfredsen spiller bas. Hør salmerne her.

Som et resultat af et samarbejde op igennem nullerne udkom i slutningen heraf et nodehæfte med otte salmer af Lars Hougaard Clausen, hvoraf seks med nye melodier af Jens Morsing. Forsidebillede: Arnt Uhre. Hæftet er udsolgt.

11745812_10153039298627951_6908723827525440280_n

Kontakt: larshclausen@yahoo.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

dommedag i islam og kristendom

Indlæg, tanker, indtryk, læsefrugter om Jesu komme og dommedag

PETER GRAARUP WESTERGAARD

Independent blog about literature, philosophy and society in words and images

ricardtriis

The greatest WordPress.com site in all the land!

ameordnoder - Ord og Musik

Blogindlæg og musik, noder og tekster der kan downloades

Ullas Vinkler...

...vinkler på struktur, stabilitet og forankring i en omskiftelig verden... ...af Ulla Thorup Nielsen...

%d bloggers like this: