Den barmhjertige samaritaner

Jeg læste en artikel i Jyllands-Posten for en uges tid siden. Jeg kan ikke finde den på nettet, så jeg vil gengive den her i hovedtræk.

På parkeringspladsen ved City Vest i Århus blev en kvinde opmærksom på en kvinde, som havde fået et ildebefindende i sin bil, som holdt parkeret i en handicapparkeringsbås. Ruderne i bilen var dugget til, og da den tililende åbnede bildøren faldt den nødstedte kvinde ud. Nu bad vor barmhjertige samaritaner en forbipasserende forretningsmandstype om at måtte låne en mobiltelefon, men fik det svar, at det ville han ikke blandes ind i. I stedet løb kvinden nu ind i en forretning i centeret. Men her holdt ekspedienten ifølge kvinden sin telefon ind til brystet og sagde, at det skulle hans telefon ikke bruges til. Endelig kom en ung kvinde trækkende med sin cykel, og da hun forstod, hvad det handlede om, tømte hun sin rygsæk ud på jorden og fandt sin telefon i bunden og der blev ringet efter en ambulance.

Avisartiklen var mere politisk korrekt end Jesus og oplyste intet om, hvorvidt forretningsmandstypen der sprang over hvor gærdet var lavest var biskop, eller om ekspedienten der holdt på sit var somalier. Det kunne være dig eller mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

dommedag i islam og kristendom

Indlæg, tanker, indtryk, læsefrugter om Jesu komme og dommedag

PETER GRAARUP WESTERGAARD

Independent blog about literature, philosophy and society in words and images

ricardtriis

The greatest WordPress.com site in all the land!

ameordnoder - Ord og Musik

Blogindlæg og musik, noder og tekster der kan downloades

Ullas Vinkler...

...vinkler på struktur, stabilitet og forankring i en omskiftelig verden... ...af Ulla Thorup Nielsen...

%d bloggers like this: