Parallelsteder

Jeg ønskede mig og fik en Bibel på min femårs fødselsdag, og jeg husker, at jeg fik læst højt af den. Men da vi havde læst historien om Abraham og Isak, smækkede min mor bogen i for aldrig siden at åbne den igen. Derved gav hun mig mulighed for at åbne den igen ved en senere lejlighed.

Jeg slog nærmest op på lignelsen om de betroede talenter, som er et meget godt modbillede til historien om Abraham og Isak, da den er ligeså uforståelig udfra en almindelig måde at tænke på. Men den siger ikke, at du skal ofre det dyrebareste, du ejer. Men at du skal bruge dine talenter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s