Parallelsteder

Jeg ønskede mig og fik en Bibel på min femårs fødselsdag, og jeg husker, at jeg fik læst højt af den. Men da vi havde læst historien om Abraham og Isak, smækkede min mor bogen i for aldrig siden at åbne den igen. Derved gav hun mig mulighed for at åbne den igen ved en senere lejlighed.

Jeg slog nærmest op på lignelsen om de betroede talenter, som er et meget godt modbillede til historien om Abraham og Isak, da den er ligeså uforståelig udfra en almindelig måde at tænke på. Men den siger ikke, at du skal ofre det dyrebareste, du ejer. Men at du skal bruge dine talenter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

dommedag i islam og kristendom

Indlæg, tanker, indtryk, læsefrugter om Jesu komme og dommedag

PETER GRAARUP WESTERGAARD

Independent blog about literature, philosophy and society in words and images

ricardtriis

The greatest WordPress.com site in all the land!

ameordnoder - Ord og Musik

Blogindlæg og musik, noder og tekster der kan downloades

Ullas Vinkler...

...vinkler på struktur, stabilitet og forankring i en omskiftelig verden... ...af Ulla Thorup Nielsen...

%d bloggers like this: