Pilgrimsvandring-og-fordybelse-på-Ferie-Fritid-2014-i-Bella

Kirken i Gyngen inviterer til debat-arrangement om moderne pilgrimskultur.

Pilgrimspræst Elisabeth Lidell, som har sat folkekirken i bevægelse med pilgrimsvandringer som meningsfuld trospraksis, fortæller om sit arbejde. Siden årtusindskiftet har hun brændt for ydre og indre vandringer, hvor hun formidler kristendommen i ‘Guds grønne katedral’, ofte til mennesker, der ikke er kirkevante.

Næstformand i Poetklub Århus, Henrik Giversen vil fortælle om egne erfaringer med at gå Caminoen og andre ture til fods og på cykel i Skandinavien og Europa. Han foretager turene alene men holder sig i kontakt med omverdenen via opdateringer på facebook.

Desuden medvirker Gallo Skolens kor under ledelse af Jan Erik Hansen med relevante evergreens. Vi vil også synge nye salmer af Lars Hougaard Clausen og Anne Marie Eriksen.

Søndag d. 28. september

Tid: kl. 15.00
Sted: Gallo Skolen
Blåmunkevej 6
8240 Risskov

Alle er velkomne. Gratis adgang.
Arrangør: Gallo Skolen